Ce mănâncă Diavolii Tasmaniei Diavolul Tasmanian Diavolului
Diavolii tasmanieni sunt singurele mamifere carnivore indigene din Australia. Aceștia sunt captatori specializați și prădători terestri. Diavolii sunt aproape în întregime nocturni. Este cel mai probabil să se hrănească cu mamifere de dimensiuni medii, inclusiv posum și wallaby. Diavolii tasmanieni sunt vânători ineficienți și probabil că nu atacă niciodată oamenii.

Ce mănâncă diavolii tasmanieni
Diavolul Tasmanian este cel mai mare marsupial viu carnivor din lume. Diavolii mănâncă aproape orice, deoarece dieta lor este compusă din 1080 de animale otrăvite. (Le Mar și McArthur 2000; Statham 2001).
Diavolii tasmanieni se găsesc în număr mare în regiunile în care hrana este abundentă. Se știe că diavolii se bazează pe mamifere de dimensiuni medii, dar rareori atacă animale mai mari decât dimensiunea lor. Acestea sunt hrănitoare oportuniste și sunt susceptibile să pradă animale vii sau moarte.
Diavolii sunt foarte răi în ceea ce privește uciderea sau chiar capturarea prăzii active. Rareori atacă mici reptile sau mamifere și deseori mănâncă carouri sub formă de ucidere rutieră.
O mare parte a dietei diavolului este alcătuită din mici wallaby, inclusiv wallaby-ul Bennet (Macropus refugriseus fructia), șopârle, păsări, animale (miei), pademeloni, wombats, nevertebrate și canguri de șobolani.