Istoria vieții Grouse Ruffed, All About Birds, Cornell Lab of Ornithology

Habitat

Crângurile de vârstă mixtă de aspen, molid și mesteacăn fac habitatul ideal pentru Grouse în partea de nord a ariei lor. Mai la sud, tufele locuiesc în păduri de foioase de stejari, hickories și pini, în timp ce în nord-vestul Pacificului le puteți găsi în habitate riverane. Deoarece arboretele tinere de copaci sunt importante atât pentru acoperire, cât și pentru hrană, populațiile de cocos sunt mai mari în zonele în care tăierea, arderea și alte tulburări creează păduri succesive timpurii. Populațiile de tufișuri sunt mai scăzute în pădurile mature și în mici petice de păduri înconjurate de terenuri agricole.

grouse

Grouse se hrănește aproape exclusiv cu vegetație, inclusiv frunze, muguri și fructe de ferigi, arbuști și plante lemnoase. Toamna, fructele moi și ghindele devin o parte importantă a dietei. Abilitatea Ruffed Grouse de a digera alimentele bogate în celuloză le permite să supraviețuiască condițiilor dure de iarnă din partea de nord a ariei lor, unde se hrănesc cu muguri și crenguțe de aspen, mesteacăn și salcie. Iarna, păsările din sud se hrănesc cu frunze și fructe de verzui, dafin de munte, ferigă de Crăciun și alte plante verzi. Deși insectele și alte nevertebrate alcătuiesc doar o mică parte a dietei tânărului adult, puii de 2 până la 4 săptămâni depind de această pradă bogată în proteine. Inapoi sus

Cuibărit

Plasarea cuibului

După împerechere, femelele ciuperci aleg un loc de cuib la baza unui copac, butuc sau stâncă în zone cu acoperire de sol rară, care oferă o vedere clară asupra prădătorilor. Cuiburile pot fi, de asemenea, construite în grămezi de perii sau în bazele unor cioturi parțial deschise, scobite.

Descrierea cuibului

Cuibul urogelului este o depresiune simplă, scobită, în frunze de pe podeaua pădurii, ajungând până la 6 inci și adâncimea de 3 inci. Femelele construiesc cuibul în formă de castron și, de obicei, căptușesc castronul cu vegetație pe care o smulg de la marginea locului cuibului.

Fapte de cuibărire

Dimensiunea ambreiajului:9-14 ouă
Lungimea oului:1,5-1,6 in (3,78-4,14 ​​cm)
Lățimea oului:1,1-1,2 in (2,9-3 cm)
Perioadă de incubație:23-24 zile
Descrierea oului:Ouăle sunt lăptoase până la scorțișoară, uneori cu pete roșiatice sau maronii.
Starea la eclozare:Precocial; puii eclozează acoperiți cu nisip până la rumenit cu un petic triunghiular de pene negre în jurul urechilor. Puii se pot plimba și se hrănesc singuri în decurs de 24 de ore de la eclozare.