Ce mănâncă Great Herons Blue Blue Bearger Blogger

Dacă sunteți un observator de păsări, la fel ca mine, probabil vă place să învățați lucruri noi despre păsările pe care ne place să le urmărim. Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat recent în timpul vizionării păsărilor este ceea ce mănâncă stârcii albastri și, cu atât mai mult, modul în care obțin hrană iarna când multe căi navigabile sunt înghețate, cel puțin în gâtul meu de pădure, adică.
Un mare stârc albastru stând pe gheața de pe râul ursului.
Stârcii albastri mari sunt de obicei o pasăre care mănâncă pești, dar au și o mare varietate în dietă atunci când peștii sunt puțini, incluzând rozătoare, raci, păsări mici, broaște, salamandre, țestoase, șerpi și chiar insecte ori de câte ori apare.
În ultimele două săptămâni, am petrecut câteva zile fotografiind mari stârci albastri pe locul meu preferat de observare a păsărilor, Refugiul de păsări migratoare Bear River, situat în nordul Utah.
Este un refugiu de animale sălbatice de aproape 77.000 de acri, administrat federal, orientat spre păsări și habitatul păsărilor. Atât păsările migratoare, cât și cele rezidente numesc Refugiul Râului Urs acasă, inclusiv unul dintre preferatele mele, marele stârc albastru.
Stârcii albaștri mari sunt o pasăre interesantă cu siguranță, mai ales iarna la refugiu. Aceste păsări asemănătoare egretului cu picioare lungi oferă un cadru de iarnă interesant pentru noi, observatorii de păsări, atât pentru observare, cât și pentru fotografie.
Ele pot fi adesea găsite în timpul sezonului rece de iarnă, acoperit de o mică gaură de pescuit, aproape înghețată, la fel cum am îndurat de nenumărate ori în zilele mele de pescuit pe gheață.
Chiar și în timpul iernii, stârcul albastru poate găsi hrană pe Refugiul de păsări migratoare al râului Bear, veghind asupra unor buzunare mici de apă deschisă pentru perioade lungi de timp.
Pentru această parte a țării, la vest de Munții Stâncoși, adică marele stârc albastru nu este o pasăre migratoare, de exemplu. Rămâne în mare parte pe tot parcursul anului, cu excursii locale scurte pentru a găsi hrană și apă deschisă atunci când condițiile de iarnă sunt extreme.
Pe refugiul păsărilor migratoare din râul Bear, stârcul mare albastru își câștigă existența pe tot parcursul anului. Aceasta include cele mai aspre părți ale calendarului, moartea iernii, când cea mai mare parte a refugiului a cedat loc prinderii reci și înghețate a iernii și când majoritatea păsărilor s-au îndreptat spre sud, spre climă mai caldă și hrană mai abundentă.
Vedeți, stârcii sunt abili să folosească apă pentru a vâna hrană. Cu picioarele lor lungi și ciocul lung și ascuțit, perfecte pentru a arunca pești și alte creaturi în apă puțin adâncă, stârcii mari albastri sunt construiți pentru a vâna în jurul apei puțin adânci și cu mișcare lentă.
Nu înseamnă că nu veți vedea niciodată un stârc albastru mare într-un tip de habitat uscat, de pe munți, în căutarea unui alt tip de masă, dar acele momente sunt de obicei excepția de la regulă. Asta este, însă, cel puțin din ceea ce am observat, din mulți ani de observare a păsărilor pe Refugiul de păsări migratoare Bear River.
Stârcii albastri pot fi văzuți peste tot în Refugiul de păsări migratoare al râului Bear, dar rareori sunt departe de apă.
În confesiune, am văzut într-adevăr stârcii urmărind în iarbă, departe de apă, dar pentru mine, cel puțin, aceste apariții sunt foarte rare.
Refugiul Bear River este în primul rând un habitat de mlaștină, astfel încât herons nu trebuie să meargă departe pentru a găsi apă, astfel încât vânătoarea de habitate uscate nu este necesară la fel de mult ca în alte părți ale țării, unde zonele umede abundente ar putea să nu fie la fel de abundente sau la fel de mari.
(Birding for Beginers. Disponibil pentru diferite regiuni din țară.)
(Ca asociat Amazon, câștig din achiziții eligibile.)
Deoarece stârcii preferă să vâneze în jurul apei, acest lucru îl face greu în timpul sezonului rece de iarnă, când predomină gheața peste căile navigabile, dar vom ajunge la asta într-o clipă. Deocamdată, ține minte că stârcii albastri preferă apa atunci când este posibil să caute mâncare.
Ce este un stârc albastru mare?
Probabil ați văzut un stârc albastru mare dacă eforturile dvs. de păsări v-au dus în jurul unei zone umede sau a unui râu puțin adânc. Așa cum am menționat anterior, preferă apa și sunt din aceeași familie ca egretele și baltele, ambele fiind și prădători dependenți de apă.
Stârc albastru este o pasăre rezidentă pe tot parcursul anului pe Refugiul de păsări migratoare al râului Bear și poate fi adesea văzut de păsări de-a lungul traseului turului auto.
Stârc albastru este o pasăre cu pene destul de înaltă, cenușie, cu un cioc lung și ascuțit, conceput pentru a smulge pești și alte creaturi din apă puțin adâncă. Au picioare lungi care le permit să se plimbe în apă puțin adâncă la diferite adâncimi în căutarea hranei.
Una dintre cele mai notabile caracteristici ale marelui stârc albastru este abilitatea lor înnăscută de a sta perfect nemișcat în timp ce pescuiește, evitându-se astfel să distragă atenția prăzii din apropiere.
De asemenea, sunt destul de furioși atunci când urmăresc cu grijă prada în apele puțin adânci, mișcându-se atât de încet încât să nu fie detectați de pești și amfibieni chiar sub suprafața apelor.
Ce mănâncă un stârc albastru mare?
Stârcii mari albaștri sunt o pasăre carnivoră, adică mănâncă carne și alte creaturi vii. Dieta cu ardei albastru este variabilă și adaptabilă. Acest tip de dietă le permite să trăiască și să-și petreacă iernile mai la nord decât majoritatea celorlalte stârci, atunci când căile navigabile îngheață.