Merlin - Fotografii, fapte și sfaturi de identificare

merlin


Merlin
(Falco columbarius)

Ordin: Falconiformes
Familia: Falconidae

Informații Merlin

Lungime: 10 - 14 "

Habitat: În nord-est, se reproduce în pădurile de conifere în apropierea câmpului liber, de-a lungul marginilor pădurii și, ocazional, în zonele urbane. Iernează în principal de-a lungul coastei.

Dietă: Majoritatea păsărilor mici; unele mamifere mici, cum ar fi șoareci, veverițe și lilieci; insecte mari, șerpi, șopârle.

Chemările lui Merlin

informatii suplimentare

Merlin (Falco columbarius)
Informații privind habitatul, dieta, comportamentul alimentar, cuibărirea, migrația și starea de conservare a acestui șoim. Include hartă de fotografiere, fotografii și apelurile acestei păsări. (Din Ghidul de teren Audubon)

Femeie sau Merlin imatur

Fotografie de Cephas [CC-BY-SA-3.0], prin WC

Merlin
Sfaturi de identificare

  • Anvergură: 23 inci
  • Cioc scurt, întunecat, cu cârlig
  • Șoim mic, cu coadă lungă
  • Aripi lungi și ascuțite, largi la bază
  • Marcă de mustață neagră și subțire
  • Aripile în carouri cu alb-negru
  • Tinerilor și femelelor imature le place femela adultă
  • Trei rase distincte apar în America de Nord